MPL automatába, és csomagpontra előre utalással a szállítási költség 990 Ft 20 kg alatti csomagoknál!
Ingyenes szállítás 50000 Ft kosárérték felett!
[+36204013044]
Kérdésed van? Hívj minket!
Kés damaszkuszi acélból a konyhában? Igen, ez a tökéletes választás. A damaszkuszi acél erősebb és tartósabb a sima acéllal szemben, ráadásul az egyedi acél mintának köszönhetően luxus kiegészítőjévé válik a konyhának.
A minőségi G21 Damascus Premium Santoku 13 cm hosszú damaszkuszi acélból készült kés tökéletesen fog szeletelni, vágni. A pengéje szélességének köszönhetően a felszeletelt alapanyagokat áthelyezheti egyenesen a serpenyőbe vagy fazékba.
A kés pengéje minőséges 67 rétegű damaszkuszi VG-10 acélból készült 60 HRC keménységgel (klasszikus késeknél a keménység 55 HRC körül mozog, a nagyon éles kések keménysége 58 - 60 HRC).
A penge rendkívül ellenálló, stabil és hihetetlenül hosszú élettartammal rendelkezik. A rétegezett damaszkuszi acélt fegyverkészítéshez is használták.
A damaszkuszi acél kettő, vagy több különféle acél egyvelege, mely egy egészet alkot. Ezek eredménye egy nagyon erős, ellenálló, ráadásul törésmentes anyag. Ezen anyagnak köszönhetően a G21 Damascus Premium kés éles, ellenálló, tartós és megfelelő karbantartás mellett több évtizedig is jó szolgálatot tehet.
A G21 konyhai kések damaszkuszi acélból készült pengével porkohászat technológiával készülnek, amikor rétegeket visznek fel az alapfémre (ebben az esetben VG-10 acélra), amelyeket folyamatosan egymásba sütnek. A rétegek különböző összetétele okozza az eltérő színezésüket.
A kés markolata extra erős és ellenálló laminált anyagból készült, ún. Micarta. A Micarta-t egy vászon vagy üvegszövet alkotja termosztatikus gyantával. Ennek az eredménye az erős, kemény markolat, mely nem enged az idő múlásának. A kés sima, egyenes, tiszta kialakítása minden konyha díszévé válik.
A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.